Wokgerechten met kip

Kip is een uiterst lekkere vleessoort voor bij uw wokgerechten. Wokgerechten met kip staat op nummer 1 betreft het wokken. Wokgerechten met kip zijn snel te bereiden en vormen een klassieker binnen de Aziatische gerechten. Yum Yum is één van de A-merken op Asianfoodlovers en biedt heerlijke instant wokgerechten met kip aan.

Voedingswaarde van wokgerechten met kip

Gezondheid is één van de waarden die in onze huidige samenleving van enorm belang is en een steeds belangrijkere factor wordt. Vandaar dat we je er even van willen overtuigen dat wokgerechten met kip super gezond kunnen zijn. Hieronder gaan we namelijk één gerecht tot in de puntjes nalopen en bewijzen dat deze gezonde recepten met kip enorm lekker zijn. Voedingswaarde voor 1 persoon (op basis van wokgerechten met kip):
  • Energie (Kcal): 705
  • Koolhydraten: 75 Gram
  • Eiwit: 45 Gram
  • Vet (onverzadigd): 20 Gram
  • Verzadigd: 4 Gram
  • Vezels: 7 Gram
  • Zout: 0,59 Gram

Kruiden en specerijen uit Azië

Azië heeft een groot assortiment aan heerlijke kruiden en specerijen. Deze producten kan je in allerlei heerlijke gerechten. Voor jou lichten we een aantal kruiden en specerijen toe die te gebruiken zijn voor het wokken. Om te beginnen met Hoisin saus. Hoisin saus wordt veel gebruikt voor noedelsoepen, maar ook in wokgerechten. Hoisin saus is dus uiterst geschikt voor jouw wokgerechten met kip. Het is een zeer fraaie smaakmaker. Hoisin saus is gemaakt van hoofdbestandsdelen als sojabonen, chili peper, knoflook, azijn en suiker. De ingrediënten willen echter ook nog wel eens verschillen. De hoisin saus is echter vrijwel altijd te herkennen aan zijn donkerbruine en bijna zwarte kleur. Asianfoodlovers beschikt over nog veel meer sauzen, zoals sojasaus. Palmsuiker is ook één van de veelgebruikte ingrediënten in de Aziatische keuken. Palmsuiker is minder zoet dan de bekende suikers in de Nederlandse supermarkt. Palmsuiker bezit een meer karamelachtige smaak en past goed in wokgerechten met kip. Een heerlijke toevoeging voor jouw Aziatische gerechten dus. Asianfoodlovers heeft ook nog tal van andere kruiden en specerijen.

Bestel nu je wokgerechten met kip

Staat wokgerechten met kip deze week bij jou op het menu? Ga dan naar toko Asianfoodlovers.nl en bestel de ingrediënten die je nodig hebt direct. Bekijk eens ons topmerk Yum Yum met kip of één van de andere heerlijke smaken. Haal de benodigdheden bij elkaar en smakelijk eten!